Over Ons - Sefa Restaurant
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Ons

WIE WIJ ZIJN

Sefa is een restaurant gevestigd in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in grill-gerechten. Al onze producten zijn vers van het mes en worden vers gemaakt waar u bij staat. Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten altijd te waarborgen en onze gerechten te laten spreken.

GESCHIEDENIS

Met ruim 40 jaar ervaring in het vak, zijn wij inmiddels geen onbekende meer in de horeca. In 2010 zijn wij verhuisd naar de Westermarkt, waar wij in hartje Amsterdam een unieke locatie hebben bemachtigd.
Een leuk weetje: ‘Sefa’ betekent genieten in het Turks.

TOEKOMST

Ons streven is om in de toekomst meerdere vestigingen door heel Nederland te kunnen openen. Wij hopen een verandering in de horeca teweeg te kunnen brengen en de standaard te verleggen door alle ingrediënten vers te bereiden op locatie.